Geef jouw customer-journey een boost

Wil je de steeds hogere verwachtingen van je klanten overtreffen? What'sRabbit helpt je om de communicatie met jouw klanten sneller, eenvoudiger en leuker te maken.

Een smart home of bedrijf bouwen met Rabbit

Een high-end luxe 'smart home or business' domotica dashboard applicatie. Ontworpen voor gebruikers met maatwerk behoefte voor locatie automatisering. Ontwerp jouw persoonlijke dashboard screens binnen de APP, nest meerdere merken en apparaten om aan te sturen. Stel uw doelen samen en Rabbit ontwerpt en installeert een op maat gemaakte slimme architectuur voor jouw domotica.

coming soon...

Personeelsplanning & bedrijfsevenementen

De optimale personeels- en evenementen planning software voor bedrijven. Eenvoudige en moderne toepassingen te koppelen aan diverse boekhoud- en salarisadministratie software. Inclusief handige tools voor procesmanagement en HR afdelingen. Creëer direct inzicht in hoe jouw bedrijf en personeel presteert!
whatsapp button

About us

Bij ons draait alles om het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen en verbeteren van de klanttevredenheid!

Hallo daar, wij zijn het Rabbit-team 🐰 - een groep gepassioneerde techies die innovatieve apps en software platforms maken. We werken nauw samen met onze klanten om de behoeften en doelen te begrijpen. Met de nieuwste technologieën realiseren we de nieuwste (& gekste) ideeën. Wij hebben de skills en ervaring om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

whatsapp button