Beheer zakelijke berichten 'Teamwise'

Breng uw (klant)service naar een hoger niveau met What'sRabbit. Beheer zakelijke communicatie en WhatsApp-berichten gecentraliseerd in één applicatie, teamwise, veilig & versleuteld. Bezoek whatsrabbit.com voor informatie over alle functionaliteiten en nieuwe ontwikkelingen.

Een smart home of bedrijf bouwen met Rabbit

Een high-end luxe 'smart home or business' domotica dashboard applicatie. Ontworpen voor gebruikers met maatwerk behoefte voor locatie automatisering. Ontwerp jouw persoonlijke dashboard screens binnen de APP, nest meerdere merken en apparaten om aan te sturen. Stel uw doelen samen en Rabbit ontwerpt en installeert een op maat gemaakte slimme architectuur voor jouw domotica.

coming soon...

Personeelsplanning & bedrijfsevenementen

De optimale personeels- en evenementen planning software voor bedrijven. Eenvoudige en moderne toepassingen te koppelen aan diverse boekhoud- en salarisadministratie software. Inclusief handige tools voor procesmanagement en HR afdelingen. Creëer direct inzicht in hoe jouw bedrijf en personeel presteert!

whatsapp button

Klik om direct met ons te chatten

Gebruik onze WhatsApp-dienst om met ons in contact te komen. U kunt WhatsApp Web gebruiken op desktop apparaten of de WhatsApp app op mobiele apparaten.

About us

Wij verhogen de productiviteit 'samen', als in teamwise met onze klanten en gebruikers

Wij zijn een team van mensen, toegewijd om jou te voorzien in product- en dienstverlening en een uitzonderlijke service bij het ontwikkelen van slimme software oplossingen. Door intelligente gedachten te definiëren en te vormen middels een scrum werkproces. Wij zijn een team aan mensen, die dé digitale ervaring ontwerpen voor gebruikers van applicaties die naadloze bruikbaarheid leveren. Eenvoudig maar buitengewoon.

We'll work our way out of that Rabbit hole!

whatsapp button

Klik om direct met ons te chatten

Gebruik onze WhatsApp-dienst om met ons in contact te komen. U kunt WhatsApp Web gebruiken op desktop apparaten of de WhatsApp app op mobiele apparaten.